U kan vanop de luchthaven van Charleroi vele prachtige bestemmingen bereiken, maar opgelet: niet elk land maakt gebruik van de Euro! Voor al uw aankopen ter plaatse zal u dus geld moeten wisselen. Uiteraard kan u daarvoor terecht in wisselkantoren op uw reisbestemming, maar die rekenen toeristen vaak dure wisselkoersen aan. Het is beter om gebruik te maken van een wisselkantoor op de luchthaven, waar u aan een duidelijke wisselkoers en van een betrouwbare bron uw valuta ontvangt. Op deze pagina vertellen we u alles wat u moet weten over het wisselen van geld te Charleroi.

Wisselkantoren in de luchthaven

Er bevinden zich twee wisselkantoren op de luchthaven, beiden van de bekende firma Travelex. Het eerste wisselkantoor bevindt zich in de aankomsthal, de tweede in de douanezone.

Bespaar door vooraf je vreemde munten te bestellen

Wil je zeker zijn dat het wisselkantoor de munt van je bestemming op vooraad heeft, dan kan je deze vooraf bestellen. Bovendien betaal je 0% commissie! Reserveren loont dus zeker de moeite. Via de knop hieronder kan u meteen de conversiewaarde berekenen en uw bestelling plaatsen!