Luchthavencharleroi.be is een onofficiële website  over de grootste luchthaven van Wallonië. Ook gekend als Brussels South Charleroi Airport en de luchthaven van Gosselies, is deze luchthaven ten noorden van Charleroi een bruisende draaischijf voor menig vakantieganger, maar bovendien ook een prachtig alternatief voor de nationale luchthaven te Zaventem.

Onze missie

Snel, eenvoudig, duidelijk: het zijn drie kernwoorden die de fundamenten vormen waarop we deze website hebben gebouwd. De moderne reiziger wil comfort, niet alleen tijdens zijn reis, maar ook ervoor - zoals bij het inwinnen van informatie. Ons doel is om op een gebruiksvriendelijke, duidelijke manier reizigers te informeren en voor te bereiden op hun bezoek aan de luchthaven van Charleroi.

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen of opmerkingen, of indien u interesse heeft in onze vele advertentiemogelijkheden die onze website biedt. Wij wachten althans vol verwachting op uw bericht.

Opgelet: Luchthavencharleroi.be is een informatieve website en geen officiële vertegenwoordiging van de luchthaven van Charleroi. Voor alle vragen over de luchthaven, inclusief vliegbewegingen, verloren bagage en specifieke parkeermogelijkheden raden we je aan de luchthaven van Charleroi zelf te contacteren via de officiële website.
    Overige websites door ons uitgegeven

    • Providers Vergelijken: Snel en eenvoudig de voordeligste tarieven kiezen voor uw digitale televisie, breedband internet, mobiele telefonie en mobiele data of uw vaste lijn!
    • Tophotels.be: Voor wie een stijlvolle vakantie zoekt met een hotel van wereldklasse!

    Andere luchthavens van wereldklasse: